Jump to content

Trikelinus

Medlemmar
  • Inlägg

    30
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    2

Trikelinus last won the day on 29 juni 2018

Trikelinus had the most liked content!

About Trikelinus

  • Födelsedag 1951-07-17

Medlemsinformation

  • Stad
    Mjölby
  • Yrke
    Vuxit ifrån detta
  • Intressen
    Bilar och hojar

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Trikelinus's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

3

Omdömespoäng

  1. Jag kör en Mustang GT 2004 med manuell låda, ock först nu fattar jag detta med att det låter gött när man slår av på gasen.Detta finns ju inte på de manuella.Ska nog börja fundera på en GoPro, tack för ljudet.
  2. En spontanträff på Kleven (ett ställe i närheten av Gränna jag rekommenderar) Evald, JanE + hustru och jag Linus med fru besökte detta ställe den 24 juni 2018, tack ska ni ha vänner!
  3. Det var ett väldigt jobb ni har lagt ner, skulle vara roligt att se dom i verkligheten. /Linus GT-04 Mörkröd
  4. Svarsadressen är fel medlemsregister@mustangclubsweden.org . funkar ej!! Detta gäller adressen som fanns i mailet, på hemsidan fiss en adress som funkar!!
  5. Är det inte någon annan som bilder från detta, jag kan inte namnen på er alla och vilken bil som hör ihop, sorry. /Linus igen
  6. Hej!!!! Försöker att komma på hur man får in bilder i region Östergötland. Dessa är från Loftahammarsutställningen, den började med att vi var några stycken som åkte från Beviks i Linköping, men nu ska vi se hur man gör detta. Dom första bilderna kommer från Kenneths stuga i Loftahammar. Nu börjar dom samlas O nu börjar jag komma på hur man gör. Dom snyggaste först! Trevligt ställe i Lofta Sedan en uppställning innan kortegen Uppställning på skolan i Lofta Och här är alla Mussarna som var med. Tack alla för en trevlig dag, hoppas det blir flera sådana. / Linus
  7. Starten efter fikat hos Kenneth, därefter startplatsen innan kortegen, uppställningsplatsen vid skolan och sedan Mustangerna, tack för en trevlig träff. / Linus Starten vid Kenneths stuga Uppställningen innan kortegen Uppställningen vid skolan Och här Mussarna!!!! Tack för en trevlig träff!! P.S. Synd att det skall vara så svårt att få in bilderna, men hoppas nån kan fixa det. D.S.
×
×
  • Create New...